Połowinki i bale absolutoryjne

Przystawka: roladki z łososia wędzonego

Zupa: delikatny krem grzybowy z kluseczkami rzucanymi

II danie: filet drobiowy saute, pieczarki zasmażane, ziemniaki puree, surówka z kapusty pekińskiej

Zimne zakąski:

  • patery mięs pieczonych
  • ryba po grecku
  • jajka w sosie tatarskim
  • sałatka z łososiem wędzonym
  • sałatka grecka
  • galaretka wieprzowa
  • śledzie po łowicku
  • bukiet warzyw marynowanych
  • smalec domowy
  • masło
  • pieczywo mieszane

Ciepłe posiłki podawane w godzinach późniejszych:

  • zupa gulaszowa
  • barszcz czerwony z krokietem mięsnym

Napoje zimne bez ograniczeń

Napoje gorące kawa, herbata + dodatki bez ograniczeń

Ciasto: sernik, jabłecznik

Alkohol: 250ml. wódki czystej białej krajowej np. Żubrówka lub zamiennie za 1 but. wódki 0.5l. dwie butelki wina włoskiego czerwonego 0.7l

Oprawa muzyczna: muzyczna mechaniczna wraz z osobą prowadzącą

Całkowity koszt w/w oferty wynosi 110zł brutto za osobę

Nie pobieramy dodatkowych opłat za korzystanie z szatni i toalet.


Ważne: Użytkowanie strony internetowej oznacza zgodę na używanie plików Cookie. Więcej informacji w Polityce prywatności. Nie pokazuj więcej tego powiadomienia X