Wesela

MENU PROPOZYCJA I

  • Powitalna lampka wina musującego.
  • Okolicznościowy bochen chleba weselnego.
  • Przystawka
    • faszerowane roladki z łososiem wędzonym.
  • Zupa
    • rosół z makaronem.
  • II Danie
    • zraz zawijany wieprzowy z sosem pieczeniowym,
    • ziemniaki gotowane,
    • buraczki na ciepło.
  • Zimne zakąski:
    • patera mięs pieczonych oraz wędlin,
    • galantyna z kurczaka,
    • pasztet domowy,
    • galaretka wieprzowa,
    • mix ryb wędzonych,
    • ryba po grecku,
    • śledzie po łowicku,
    • roladki z kurczakiem grillowanym,
    • sałatka chłopska,
    • sałatka z kurczakiem, ananasem i kukurydzą,
    • sałatka grecka z serem feta,
    • sałatka gyros,
    • jajka w sosie tatarskim,
    • deska serów różnych,
    • pomidory z mozzarellą,
    • grzybki marynowane,
    • anti pasti,
    • sosy zimne: żurawinowy, czosnkowy, koktailowy,
    • pieczywo mieszane,
    • masło.
  • Ciepłe posiłki podawane w trakcie imprezy:
    • zupa gulaszowa,
    • uda i podudzia drobiowe pieczone,
    • flaki wołowe,
    • barszcz czerwony z krokietem mięsnym.
  • Owoce różne
  • Tort weselny (150 g na osobę)
  • Ciasta: sernik, jabłecznik, jogurtowiec.
  • Fontanna czekoladowa oraz tutti frutti
  • Napoje zimne: pomarańczowy, grejfrutowy, jabłkowy, woda mineralna niegazowana (bez ograniczeń)
  • Napoje gorące: Kawa i Herbata (bez ograniczeń)
  • Alkohol: wódka biała krajowa „Żubrówka ”- czysta (bez ograniczeń), wino importowane Francuskie, Włoskie i Hiszpańskie (bez ograniczeń)

Koszt proponowanego menu za 1 osobę 185,- zł

UWAGA!!
Rabat 15 zł od osoby gdy wesele odbędzie się
w inny dzień tygodnia niż sobota i dzień przedświąteczny i świąteczny.

nie pobieramy dodatkowych opłat za toalety, wynajem lokalu, obsługę i szatnie

POPRAWINY 45 zł od osoby

MENU PROPOZYCJA II

  • Powitalna lampka wina musującego.
  • Okolicznościowy bochen chleba weselnego.
  • Przystawka
    • Roladki faszerowane masą serowo-warzywno-ziołową.
  • Zupa
    • rosół z makaronem.
  • II Danie
    • De volaille z fileta drobioowego,
    • ziemniaki gotowane,
    • surówka z białej kapusty z kukurydzą i pietruszką.
  • Zimne zakąski:
    • patera mięs pieczonych oraz wędlin,
    • galantyna z kurczaka,
    • pasztet domowy,
    • galaretka wieprzowa,
    • ryba po grecku,
    • śledzie po łowicku,
    • sałatka gyros,
    • sałatka chłopska,
    • sałatka z kurczakiem, ananasem i kukurydzą,
    • roladki z kurczakiem grillowanym,
    • jajka w majonezie,
    • bukiet warzyw marynowanych,
    • smalec domowy,
    • deska serów różnych,
    • sosy zimne: żurawinowy, czosnkowy, koktajlowy,
    • pieczywo mieszane,
    • masło.
  • Ciepłe posiłki podawane w trakcie imprezy:
    • zupa gulaszowa,
    • uda i podudzia drobiowe pieczone,
    • barszcz czerwony z krokietem.
  • Owoce różne: (winogron, banany, mandarynki)
  • Tort weselny (150 g na osobę)
  • Ciasta: sernik, jabłecznik, makowiec.
  • Fontanna czekoladowa oraz tutti frutti
  • Napoje zimne – Soki: pomarańczowy, grejfrutowy, jabłkowy, woda mineralna niegazowana (bez ograniczeń)
  • Napoje gorące: Kawa i Herbata (bez ograniczeń)
  • Alkohol: wódka biała krajowa „Żubrówka”- czysta (bez ograniczeń), wino importowane Francuskie, Włoskie i Hiszpańskie różne rodzaje (bez ograniczeń)

Koszt proponowanego menu za 1 osobę  170,- zł

Ponadto proponujemy Państwu tzw. wiejski stół w cenie 10 zł/osoby, lecz nie mniej niż 800 zł przy założeniu że wesele nie będzie mniejsze niż 40 osób. W cenie oferty znajdują się wysokogatunkowe mięsa, wędliny wędzone, pasztet, smalec domowy, ogórki małosolne, pieczywo oraz wystrój stołu.

UWAGA!!
Rabat 15 zł od osoby gdy wesele odbędzie się
w inny dzień tygodnia niż sobota i dzień przedświąteczny i świąteczny.

POPRAWINY 55 zł od osoby

nie pobieramy dodatkowych opłat za toalety, wynajem lokalu, obsługę i szatnie




Oferta obowiązuje dla umów podpisanych po dniu 1 lipca 2014 roku.


Ważne: Użytkowanie strony internetowej oznacza zgodę na używanie plików Cookie. Więcej informacji w Polityce prywatności. Nie pokazuj więcej tego powiadomienia X