Wesela

Propozycja Menu I Propozycja Menu II



Propozycja Menu I


Okolicznościowy bochen chleba weselnego

Przystawka

faszerowane roladki z kurczakiem grillowanym.

Zupa

rosół z makaronem.

II Danie

zraz zawijany wieprzowy z sosem pieczeniowym,
ziemniaki gotowane,
buraczki na ciepło.

Zimne zakąski:

patera mięs pieczonych oraz wędlin,
galantyna z kurczaka,
galaretka wieprzowa,
ryba po grecku,
śledzie tradycyjne z cebulką, grzybkami, ogórkiem konserwowym w oleju,
roladki z kurczakiem grillowanym,
sałatka chłopska,
sałatka z kurczakiem, ananasem i kukurydzą,
sałatka grecka z serem feta,
sałatka gyros,
jajka w sosie tatarskim,
deska serów różnych,
pomidory z mozzarellą,
grzybki marynowane,
anti pasti,
sosy zimne: żurawinowy, czosnkowy, koktailowy,
pieczywo mieszane,
masło.

Ciepłe posiłki podawane w trakcie imprezy:

zupa gulaszowa,
uda i podudzia drobiowe pieczone,
barszcz czerwony z krokietem mięsnym.

DESERY i CIASTA

Owoce różne
Tort weselny (150 g na osobę)
Ciasta: sernik, jabłecznik, jogurtowiec.

NAPOJE ZIMNE

soki: pomarańczowy, grejfrutowy, jabłkowy
woda mineralna niegazowana (bez ograniczeń)

NAPOJE GORĄCE

Kawa i Herbata (bez ograniczeń)

Koszt proponowanego menu za 1 osobę 180,- zł

Poprawiny 60 zł od osoby

Ponadto proponujemy Państwu tak zwany wiejski stół w cenie 15 zł/od osoby, lecz nie mniej niż 1000 zł przy założeniu, że wesele nie będzie mniejsze niż 40 osób. W cenie oferty znajdują się wysokogatunkowe mięsa, wędliny wędzone, pasztet, smalec domowy, ogórki małosolne, pieczywo oraz wystrój stołu.

Alkohol we własnym zakresie klienta. Nie pobieramy opłat za wniesienie alkoholu, czyli tzw. korkowego.

UWAGA!!
Rabat 15 zł od osoby gdy wesele odbędzie się
w inny dzień tygodnia niż sobota oraz dzień przedświąteczny i świąteczny.

 

 



Propozycja Menu II


Okolicznościowy bochen chleba weselnego.

Przystawka

Roladki z farszem serowo-warzywno-ziołowym.

Zupa

rosół z makaronem.

II Danie

De volaille z fileta drobiowego,
ziemniaki gotowane,
surówka z białej kapusty z kukurydzą i pietruszką.

Zimne zakąski:

patera mięs pieczonych oraz wędlin,
galantyna z kurczaka,
pasztet domowy,
galaretka wieprzowa,
ryba po grecku,
śledzie tradycyjne z cebulką, grzybkami, ogórkiem konserwowym w oleju,
sałatka gyros,
sałatka chłopska,
sałatka z kurczakiem, ananasem i kukurydzą,
roladki z kurczakiem grillowanym,
jajka w majonezie,
bukiet warzyw marynowanych,
smalec domowy,
deska serów różnych,
sosy zimne: żurawinowy, czosnkowy, koktajlowy,
pieczywo mieszane,
masło.

Ciepłe posiłki podawane w trakcie imprezy:

zupa gulaszowa,
uda i podudzia drobiowe pieczone,
barszcz czerwony z krokietem.

DESERY i CIASTA

Owoce różne:(winogron, banany, mandarynki)
Tort weselny (150 g na osobę)
Ciasta: sernik, jabłecznik, makowiec.

Napoje zimne

Soki: pomarańczowy, grejfrutowy, jabłkowy,
woda mineralna niegazowana (bez ograniczeń)

Napoje gorące

Kawa i Herbata (bez ograniczeń)

Koszt proponowanego menu za 1 osobę  165,- zł

Ponadto proponujemy Państwu tzw. wiejski stół w cenie 15 zł/osoby, lecz nie mniej niż 1000 zł przy założeniu że wesele nie będzie mniejsze niż 40 osób. W cenie oferty znajdują się wysokogatunkowe mięsa, wędliny wędzone, pasztet, smalec domowy, ogórki małosolne, pieczywo oraz wystrój stołu.

Alkohol we własnym zakresie klienta. Nie pobieramy opłat za wniesienie alkoholu, czyli tzw. korkowego.

Poprawiny 60 zł od osoby

UWAGA!!
Rabat 15 zł od osoby gdy wesele odbędzie się
w inny dzień tygodnia niż sobota oraz dzień przedświąteczny i świąteczny.